Medewerkers HKL
Axel Franken
Axel Franken

Axel Franken is in 2000, na zijn studie in het familiebedrijf gaan werken als ocularist. Vanaf 2008 heeft Axel de leiding van het Haags Kunstogen Laboratorium overgenomen. Hij is erg trots dat hij het werk wat zijn opa is gestart, zijn oom Rob heeft voortgezet, hij verder voortzet. Axel heeft 14 jaar met zijn oom samengewerkt. Axel vindt het belangrijk voor de toekomst op de hoogte te blijven van alle ontwikkelingen in dit vakgebied. Hij houdt daarvoor nauw contact met zowel nationale- als internationale collega's. Ook geeft hij les, voorlichting en heeft hij inmiddels bij diverse internationale praktijken meegelopen.
In zijn vrije tijd gaat hij graag met zijn gezin op reis en naar het strand. Verder heeft hij een grote interesse in hedendaagse kunst.

Marieke Verheggen
Marieke Verheggen

Marieke begon haar loopbaan als diƫtist in onder andere het LUMC en het Antoni van Leeuwenhoek Ziekenhuis. Nieuwsgierig naar andere vakgebieden, werkte zij vervolgens vele jaren in de zakelijke dienstverlening om uiteindelijk tot de conclusie te komen dat persoonlijke dienstverlening toch beter bij haar paste. In de functie van ocularist is zij alweer enkele jaren verbonden aan het Haags Kunstogen Laboratorium. In haar vrije tijd besteedt Marieke veel tijd aan haar gezin. Ontspanning vindt ze op het strand, in pilates en ze leest graag een spannend boek.

Rob Roeleveld

Rob Roeleveld is sinds 2005 in dienst als ocularist bij het Haags Kunstogen Laboratorium. Als goede vriend van de familie was de stap niet groot om zich bij het bedrijf aan te sluiten. Na het afronden van zijn HBO studie, heeft hij veel ervaring in de retail opgedaan. Inmiddels is hij alweer meer dan 10 jaar aan het Laboratorium verbonden. Hij heeft zijn eigen stijl in het vak van ocularist gevonden en verder ontwikkeld. De geboren en getogen Scheveninger kan niet zonder strand, maar ook niet zonder zijn grootste hobby, sporten. Verder is hij nauw verbonden aan de Haagse Rugy Club

Yolande de Groot
Yolande de Groot

Yolande de Groot is sinds 2011 het team komen versterken als secretaresse. Met haar lange ervaring als accountmanager bij de Gouden Gids was de overstap naar het Laboratorium wel even wennen. Inmiddels voelt zij zich als een vis in het water en geniet ze ervan de patienten op hun gemak te stellen. Yolande is zeer sportief en gaat graag met haar man af en toe naar hun huis in Frankrijk. Verder houdt ze erg van koken, met name het bakken van de meest overheerlijke taarten. Yolande is een zeer gedreven lieve vrouw en u zult haar vaak als eerste aan de telefoon krijgen.

boven